Påmeldingsskjema
NB! Tur med Atløy er fullbooket.
* Sjekk info under øvrige fanar før du startar påmelding
* Meld på ein person om gongen
* Felta merka med * må fyllast ut
Informasjon
Mi sideAktiviteten er ferdig og det er ikkje mogleg å melde seg på lenger.
Miljøseminar for akvakulturnæringa 2023

Møtetid: 4 -5 mai
Møtestad: Quality hotell, Florø
Dag 1
1200– 1300 Lunsj (sjømatbuffet)
1300 – 1305 Oppstart
1305 – 1310 Velkomst og innleiande ord, Endre Høgalmen, Vestland fylkeskommune
1310 – 1330 Energiberedskap i Noreg og Vestland, Liv Signe Navarsete, Statsforvaltaren i Vestland
1330 – 1350 Energi og marked – utfordringer og muligheter for oppdrettsnæringen, Camilla Blom, Wattn
1350 – 1410 Energibehov på store settefiskanlegg, John Ivar Sætre, Mowi ASA
1410 - 1430 Overføringsnett og forskning på fornybar energi, Rannveig Løken, Statsnett
1430 – 1450 Pause/ spørsmål
1450 – 1510 Frå utsleppsløyve til forskrift, Inger M Haaland, Miljødirektoratet
1510 – 1530 Veileder naturtypekartlegging, Eva Beate Torsvik, Fiskeridirektoratet
1530 – 1550 Pause/ spørsmål (med litt ekstra mat)
1550 – 1630 One ocean Expedition, Haakon Vatle, Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl
1700 - 1920 Ølsmaking og shanti på M/S Atløy
1930 Felles middag
Dag 2
0855 – 0900 Velkommen dag 2.
0900 – 0920 Kunnskapsgrunnlag i samband med plan, Kristin Nordli, Kommunal- og distriktsdepartementet
0920 – 0940 Fiskehelserapporten 2022 legemiddelbruk, Ingunn Sommerset, Veterinærinstituttet
0940 – 1000 Miljøteamet til Fiskeridirektoratet, ny organisering, Leni Lisæter Fiskeridirektoratet
1000 – 1030 Pause/ spørsmål
1030 – 1045 Kva er kunnskapsgrunnlaget om miljøet i fjordane våre? Arne Kvalvik, Mowi
1045 –1110 Vegen til godt kunnskapsgrunnlag om miljøtilstanden i fjordane våre, Julie Andersen, Statsforvaltaren i Vestland
1110 – 1130 Pause/ spørsmål
1130 – 1150 RASande god storsmolt? Sigurd Handeland, Universitet i Bergen
1150 – 1210 Storsmoltproduksjon i gjennomstrømmingsanlegg, Alex Vassbotten, Steinvik Fiskefarm
Tid til spørsmål og oppsummering
12.30 Lunsj og vel heim
Kontakt
Fyll ut skjemaet om det er noko du lurer på.
TID OG STAD
- Miljøseminar 2023 vert arrangert på Quality Hotel torsdag og fredag 4.-5. mai (start med lunsj kl 12.00)
- Det blir også ølsmaking for dei som vil
-
Hovudmeny Middag:
-
Krema skalldyrsuppe med blåskjell - reker - Urteolje
-
Klippfisk frå Tustna Sauterte grønnsaker - chorizo mandelpotetpure
-
Rømmepudding - blåbær - crumble
-
PRISAR
- Konferanseavgift kr 1750,- for ordinære deltakarar og kr 500,- for studentar
- Ølsmaking kr 400,- 60 plassar.
- Dagpakke kr 695 pr dag
- 3-retters middag kr 995
FRISTAR
- Siste frist for påmelding er seinast 22. april.
- Påmeldinga kan endrast eller kansellerast til og med 29.april. Etter dette er påmeldinga bindande.
OVERNATTING
Konferansen har reservert rom på hotella Comfort og Quality. Dei som ønskjer at arrangøren reserverer rom til prisar som opplyst under, markerer for dette i påmeldingsskjema. Arrangøren melder i så fall vidare til hotella. Avgrensa tal rom. Først til mølla. Avhengig av timing og/eller eventuelle avtaleforhold, kan det være at de finn gunstigare prisar sjølv (sjå t.d. lenkene "om hotellet" under). I tilfelle må de sjølve bestille rom. De markerer då med "Treng ikkje/ordnar overnatting sjølv" i påmeldinga.
- Comfort hotel Florø, kr 1690 for enkeltrom med frukost, sjå om hotellet
- Quality hotel Florø, kr 1690 for enkeltrom med frukost, sjå om hotellet
- Widerøe og DAT.no flyg på Florø lufthamn. Hovudtrafikken er til/frå Bergen og Oslo. For komplett rutetilbod på aktuell dag, sjå sidene til Avinor. Det er også mogleg å fly via Førde lufthamn (ca 70 km).
- Hurtigruten har samband nord/sør, for ruter/booking sjå her
- Ekspressbåt mellom Florø og Selje, for rutetider sjå her
- For annan transport som buss, etc, sjå her
- Interntransport Florø
- Det går ordinær rutebuss frå flyplassen til sentrum ti over heil i tidsrommet 07.10 til 22.10
- Det går ordinær rutebuss frå flyplassen til sentrum ti over halv i tidsrommet 08.40 til 16.40
- Drosjene har telefonnummer 57 74 10 15
ARRANGØRAR
Konferansen vert arrangert av Vestland fylkeskommune, Statsforvaltaren i Vestland, Fiskeridirektoratet og Sjømat Norge.